Bejelentés24ó. OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS - bentlakással

MENÜA beteg 24ó. otthonápolását, vagy idős szülő gondozását bentlakással vállalom - vidékre is elmegyek.


 

 

Ha Ön elfoglalt, vagy az otthoni ápolásba, az idős szülő gondozásába már belefáradt, kimerült, akkor ezentúl


Ön és a családja teljesen felszabadulhat és nyugodtan töltheti a mindennapjait.


A házi betegápolással, gondozással leveszem a terhet a válláról!


 


 

"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban mozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit "

 


 

 

- Kórházi ápolás után, az otthonában további ápolásra, szorosabb felügyeletre, a legyengült beteg felerősítésére, vagy az orvosa által elrendelt injekciózásra, infúzió beadására, kötözésre van szüksége a hozzátartozójának?


- Nem szeretné a család a nővérhiánnyal küzdő, túl zsúfolt kórházi krónikus, elfekvő, illetve ápolási osztályra,  vagy szociális otthonba elhelyezni az idős hozzátartozóját?


- Fentjáró, vagy fekvő betegről kellene tartósan, vagy átmenetileg gondoskodnia? Demens, szellemileg hanyatló, vagy Alzheimer-kóros a beteg? Parkinson-kóros, Stroke-os, Daganatos, Tüdő, vagy szívbeteg,  inkontinens, illetve más egyéb betegségben szenvedő beteg otthonápolásához  hozzáértő segítséget keres?

 

Kovácsné Erika, szakápolónő vagyok:

35 éves kórházi és házi ápolási / gondozási gyakorlati tapasztalattal. Elhivatottsággal, szakmai hozzáértéssel, törődéssel ápolom, gondozom és vigyázok a szerettére. Bentlakással vállalom a 24 órás házi ápolást, idősgondozást.

 

Az otthonápolás, vagy idős szülő gondozása mellett a mindennapos szociális és háztartás-vezetési feladatokat is elvégzem. / Bevásárlás, főzés, mosogatás, portörlés, felmosás, porszívózás, gépi mosás, a beteg környezetének rendbetétele. /


 


 

"....  Mindig szép, tiszta, rendezett környezetben, ellátva találtuk a betegünket. Erika nagyon finomakat főzött, mosott, rendet tartott. Szívvel - lélekkel tette a dolgát a betegünk körül úgy, ahogyan mi is tettük volna, ha tudjuk a mikéntjét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt, mert lelkiismeretes ápolónő és nagyon tudja a dolgát! Még egyszer köszönöm! Miklós Ilona "

 


Ön, 24 órás teljes biztonságban tudhatja mellettem a szerettét.
Az otthoni ápolás ideje alatt, a beteg állapotától függően, szükség szerint konzultálok a beteg háziorvosával, vagy a kezelő orvosával.

 

Megbízhatóságot, kiszámíthatóságot, személyre szabott, szakszerű és szeretetteljes ellátást, szakápolást, gondoskodást nyújtok!

Hivatásként végzett, felelős, önálló, házi betegápolói és gondozási munkámmal segítek a hozzámforduló kedves Családnak. 

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Köszönjük!! Hresku család. ""Édesapám otthonápolására kerestem szakembert, amikor az interneten megtaláltam Erika honlapját. Nagyon megtetszett az összeszedettsége, fel is vettem Vele a kapcsolatot. Erika ápolta a szinte teljesen mozgásképtelen Édesapámat, mindvégig maximálisan lelkiismeretes odaadással. Külön tetszett, hogy ebben az anyagias világban egy versenyképes otthonápolási szolgáltatást kaptam, nagyon kedvező áron. Erikát szívből ajánlom!
Kopány Szabolcs. .."

 


 

 

Ha szüksége van segítségre: Kérem hívjon bizalommal!


Igyekszem segíteni ha bajban van, ha beteg ápolására - idősgondozásra, ha megoldásra, szakmai tanácsra lenne szüksége, vagy csak beszélgetni szeretne!

 

Számíthat rám!

 

Kovácsné Erika

Elérhetőségem:

Telefon: 06-30-463-6404.
/Hétvégén és ünnepnap is fogadom hívását./

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

*Az itt megjelenő és zavaró felugró ablakok, hirdetések, és a reklámok nem a honlapomhoz tartoznak!*

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!