Bejelentés24ó. OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS (vidéken is)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Egyszerre egy beteg 24 órás ápolását, vagy idős (házaspár) gondozását vállalom - bentlakással.


 

Ha kórház után legyengült a beteg és a felerősítése, további otthonápolása, ellátása szükséges. Ha nem beteg, csak idős és a gondozásához, felügyeletéhez megoldás kell.

 

Ha bármilyen  beteg otthoni ápolásához, vagy gondozási segítségre van szüksége a családnak, kérem forduljon hozzám és Ön teljesen felszabadulhat, nyugodtan töltheti a mindennapjait, mert az ápolói hivatásom teljes elkötelezettséggel, szeretettel és felelősséggel végzem.

 

A 24ó. otthonápolást bentlakással vállalom. Hozzáértő, szakszerű ápolást, törődő gondoskodást, gondozást nyújtok és vigyázok a szerettére. Akár hosszabb távra is vállalom a beteg otthoni ápolását, gondozását


A beteg ápolása mellett, természetesen a mindennapos háztartási feladatokat is elvégzem. ( főzés, bevásárlás, portörlés, porszívózás, felmosás, gépi mosás, a beteg környezetének a rendbetétele, stb. )

 

 


/Egy hozzátartozó véleménye a sok közül/

 

Anyósom agyvérzést kapott, és a fél oldala teljesen elgyengült. A családunk nem akarta Őt kórházban tartani, ugyanis, csak egy elfekvő ápolási osztályon lehetett volna elhelyezni. Láttuk, hogy a kórházban nem tudnak vele annyit törődni, mint otthon. Mi pedig szakértelem nélkül, laikusként nem tudtuk volna ellátni szakszerűen, ezért szakembert kerestünk az otthonápoláshoz. Amikor Erikát megtaláltuk a neten, mi pontosan tudtuk, hogy jó kezekben lesz a mi betegünk és ez, így is lett! Mi mindig szép, tiszta, rendezett környezetben, ellátva találtuk a betegünket. Erika finomakat főzött, mosott, rendet tartott.  Szívvel - lélekkel tette a dolgát a betegünk körül úgy, ahogyan mi is tettük volna, ha tudjuk a szakszerűség mikéntjét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt, mert lelkiismeretes ápolónő és nagyon tudja a dolgát! Még egyszer köszönöm! Miklós Ilona

 

 


 

Kérem, hívjon bizalommal és érdeklődjön van-e most szabad kapacitásom!

 

Kovácsné Erika vagyok, kórháziápolási gyakorlati tapasztalattal, otthonápolási és házigondozási referenciákkal rendelkező, leinformálható, középkorú szakképzett ápolónő.


Telefon: +36/30-463-6404

Részletesen tájékoztatom.

 

 

 

 

 

 

SEOZSENI
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!