Bejelentés24ó. OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS, - akár Pest megyén kívül is
Betegápolást, gondozást vállalok! Kovácsné Erika szakápoló

MENÜBeteg, vagy idős családtagról kell gondoskodnia? Elfoglalt, vagy már belefáradt az ápolásba?


 

 


Házi betegápolással, az idős gondozásával leveszem az ápolás/gondozás terhét a család válláról.

 


 

Kedves Család!

Pszichésen, vagy fizikailag megterhelő beteg, vagy csak idős családtagja otthonápolását vállalom.

 

Kovácsné Erika vagyok. Független, középkorú, 30 éves ápolási tapasztalattal rendelkező szakápolónő.


Sebészeten, Belgyógyászaton és Interdiszciplináris intenzív osztályon dolgoztam kórházban. Az otthoni betegápolásban pedig már 9 éve segítek a családoknak.  Szeretem az embereket és az ápolói hivatásomat!


 


 

Mások véleménye rólam:

"...  Mindig szép, tiszta, rendezett környezetben, ellátva találtuk a betegünket. Erika nagyon finomakat főzött, mosott, rendet tartott. Szívvel - lélekkel tette a dolgát a betegünk körül úgy, ahogyan mi is tettük volna, ha tudjuk a mikéntjét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt, mert lelkiismeretes ápolónő és nagyon tudja a dolgát! Még egyszer köszönöm!

Miklós Ilona.. "

 

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Köszönjük!!

Hresku család. "

 

"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom!

Mikóné Edit "


 

 

 


 

 

 

Ön teljesen felszabadulhat a beteg ápolásának, vagy idős szülő(k) gondozásának a terhe alól, mert szakmai hozzáértéssel és fokozott  törődéssel én ápolom, én gondozom és én vigyázok a szerettére a nap 24 órájában az ápolás végéig.

 

 

Ha elfoglaltsága, vagy bármilyen más egyéb ok miatt szüksége van a családnak az ápolásra:

 

SZÁMÍTHAT RÁM!

 

Személyre szabott, szakszerű ápolást, szeretetteljes gondoskodó törődést nyújtok és a mindennapos háztartási, vagy szociális feladatokat is elvégzem.


/ Orvoshoz kísérés, gyógyszer kiváltása, bevásárlás, főzés, mosogatás, portörlés, felmosás, porszívózás, gépi mosás, a beteg környezetének rendbetétele (nem nagytakarítás), házi kedvenc etetése, vagy egyéb feladat. /

 

 

 

Kérem hívjon bizalommal!

/ Hétvégén is szeretettel fogadom hívását! /

Kovácsné Erika

Telefon: 06-30-463-6404 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!