Bejelentés24 órás OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS - Pest megyén kívül is

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
24 órás Otthonápolást, vagy idős gondozását vállalom, az ápolás ideje alatt bentlakással.


 

 

Beteg, vagy idős családtagja személyre szabott 24 órás ápolását, gondozását és a felügyeletét az ápolás ideje alatt bentlakással vállalom, - vidékre is elmegyek, de (Budapesten csak a 15, 16, 17, 18, 19, 20. kerületben vállalok házi betegápolást. ) Természetesen egyszerre mindig csak egy család segítségre tudok lenni. Ön teljesen felszabadulhat és nyugodtan töltheti a mindennapjait, mert az ápolói hivatásom teljes elkötelezettséggel és felelősséggel végzem.

 

Kovácsné Erika, középkorú szakképzett ápolónő vagyok. Kórházi ápolási gyakorlati tapasztalattal, (korábban belgyógyászaton, sebészeten és, intenzív osztályon dolgoztam). Szakképzettséggel, otthonápolási és idősgondozási referenciákkal rendelkezem, leinformálható ápolónő vagyok.

A beteg ápolása mellett, természetesen a mindennapos háztartási feladatokat is elvégzem. ( főzés, bevásárlás, portörlés, porszívózás, felmosás, gépi mosás, a beteg környezetének a rendbetétele. stb. )

 

Kérem hívjon bizalommal!

Részletesen tájékoztatom és megbeszéljük, hogy helyileg hová tudok eljutni, vagy mikor tudnék kezdeni.

 

Kovácsné Erika

Telefon: 06-30-463-6404

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEOZSENI
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!