Bejelentés24 órás OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS

MENÜ


Egy beteg otthonápolását, vagy egy idős házaspár gondozását az ápolás ideje alatt bentlakással vállalom


 

Elfoglaltsága, vagy a nagyobb távolság miatt nem tudja ápolni a beteg, idős hozzátartozóját? Az otthoni ápolásba, az idős szülő gondozásába már belefáradt, kimerült?


24 ÓRÁS OTTHONÁPOLÁSSAL, GONDOZÁSSAL SEGÍTEK A KEDVES CSALÁDNAK.

 

- Ha kórház után, az otthonában további ápolás, szorosabb felügyelet, vagy a legyengült, lefogyott, erőtlenné vált beteg felerősítése szükséges.

- A kórházi krónikus, elfekvő, illetve zsúfolt, nővérhiányos ápolási osztály,  vagy szociális otthon helyett szeretné a saját otthonában a beteg ápolását, vagy gondozását.

- Ha fentjáró, vagy fekvő beteg, demens, szellemileg hanyatló, vagy Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, Stroke-os, daganatos, tüdő, szívbeteg, inkontinens, illetve ha bármilyen betegségben szenvedő beteg otthonápolásához hozzáértő segítséget keres.

 

Kórházi és házi ápolási / gondozási gyakorlati tapasztalattal, referenciákkal: Elhivatottsággal, szakmai hozzáértéssel, törődéssel, ápolom, gondozom és vigyázok a szerettére.

Ápolási Szakmai gyakorlati tapasztalataim. Kórházban: Belgyógyászat, Ált. Sebészet, Interdiszciplináris Általános Intenzív osztály, és Háziorvosi rendelő. Jelenleg otthonápolás és idősgondozás, 24ó házi betegápolás bentlakással, családoknál.


Az otthonápolás, vagy idős szülő gondozása mellett, természetesen a mindennapos szociális és a háztartási feladatokat is elvégzem. / Bevásárlás, főzés, mosogatás, portörlés, felmosás, porszívózás, gépi mosás, a beteg környezetének rendbetétele. /


Idősfelügyelet, Idősgondozás, házi betegápolás /szakápolás/.
Már 300 Ft. / óradíjtól!

Az otthonpolási, vagy gondozási tevékenység menyiségétől, egy súlyosabb beteg, vagy szakápolást igénylő feladatok arányában, ez az összeg változhat, maximum 545 Ft./ óradíjig.

Tájékoztatom, kérem hívjon bizalmmal!

A házi betegápolással, Ön és a családja teljesen felszabadulhat és nyugodtan töltheti a mindennapjait, továbbá szeretetteljes ápolási ellátásban és biztonságban tudhatja mellettem a szeretett hozzátartozóját a nap 24 órájában.


/A házi betegápolási munkámról a családok néhány értékelését a menüben: a "Hozzátartozók írták" - oldalon is olvashatja./

 

Kovácsné Erika

Telefon: 06-30-463-6404

 

 

 

 

 

 

 


 

*Az itt megjelenő és zavaró felugró ablakok, hirdetések, és a reklámok nem a honlapomhoz tartoznak!*

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!