Bejelentés24ó. OTTHONÁPOLÁS, HÁZI BETEGÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS24ó. OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGOZÁS
... hogy Ön, a legjobbat nyújthassa a szerettének ...

MENÜ


Ha bármilyen ok miatt nem tudja vállalni a gondoskodást, vagy már belefáradt az ápolásba, az idős gondozásába, akkor mostantól teljesen felszabadulhat és nyugodtan töltheti a mindennapjait.
Leveszem a válláról a terhet!


 

 

Házi betegápolást, otthonápolást vagy idős szülő gondozását vállalom. A 24 órás ápolás, a gondoskodás, a szerető családja "helyettesítését" is jelenti, ha Ön távolabb lakik és emiatt nem tud napi kapcsolatot tartani a beteg, vagy idős hozzátartozójával.

 

- Kórházi ápolás után az otthonában egyénre szabott ápolást, szorosabb felügyeletet kap a beteg, a leromlott állapotú, legyengült beteg pedig fizikai felerősítése történik, vagy a részére elrendelt napi injekció, infúzió beadása, sebkötözése.


- Amikor egyáltalán nem szeretné a család kórházi elfekvő, ápolási osztályra, vagy szociális otthonba elhelyezni a beteg, vagy az idős hozzátartozóját. A saját otthonában szeretne gondokodó ellátást és felügyeletet biztosítani részére.


- Járó, vagy fekvő beteg. Demens, szellemileg hanyatló, vagy Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, Stroke-os, Daganatos, Légzőszervi, Szív és érrendszeri beteg, vagy inkontinens, illetve bármilyen más beteg ápolásában, gondozásában kap ápolási segítséget a család.

 

 

Fontos szempont a beteg állapotának teljes testi- és lelki komfortjának megteremtése. A megfelelő mobilizásással javítva a beteg általános állapotát, fekvő betegeknél a tüdőgyulladás és a felfekvés kialakulásának a megelőzése. A megfelelő táplálással és folyadékbevitellel mielőbbi felerősítés, hogy lehetőség szerint a beteg mielőbb visszanyerje a korábbi jó fizikai állapotát.

 

Saját fotókból készült montázs.

A betegeim jó közérzetének és az elégedettségük mosolya.

 

Kovácsné Erika, középkorú, független, szakmai elhivatottsággal rendelkező szakápolónő vagyok. Kórházban: (belgyógyászaton, általános sebészeten és központi intenzív osztályon dolgoztam). Házi betegápolási, idősgondozási tapasztalattal, referenciákkal rendelkezem. Saját autó és B. kategóriás jogosítványom van.

 

 

Az ápolási- gondozási idő igényét és szükségét Ön határozza meg.

 

Szükség szerint- a beteg állapotától függően-  folyamatos kapcsolat a beteg házi-, illetve a kezelőorvosával, így biztos lehet a szakmai háttérben.


A mindennapos háztartási és szociális feladatokra sem lesz gondja az otthonápolási-gondozási idő alatt, mert ezeket is elvégzem.
(gépi mosás, portörlés, porszívózás, felmosás, bevásárlás, főzés, akár a kedvenc ételeinek elkészítése, a beteg környezetének rendbetétele.)

Teljesen felszabadul a szülői gondoskodási kötelezettsége alól és ezáltal sokkal több szabadideje lesz.

Rövid időn belül látványos javulást, vagy gyógyulást tapasztalhat a hozzátartozóján.

A 24 órás otthonápolás, gondozás bentlakással. Nincs nővérváltás, nincs váltóműszak, meg átjáróház, mert csak én vagyok a beteggel a vállalt ápolási, gondozási idő teljes végéig.

Megbízhatóság, biztonság, kiszámíthatóság, személyre szabott, szakszerű és szeretetteljes ellátás, szakápolás, gondoskodás, korrekt áron.
Csak, 500 Ft/óra!


Szíveskedjék érdeklődni a részletekről, a pillanatnyi elfoglaltságomról, valamint arról, hogy vidéken pontosan hová tudok eljutni.

Kérem, hívjon most!
Kovácsné Erika
Telefon: 06-30-463-6404./ Hozzátartozók véleményét olvashatja a munkámról, rólam. /

 

"...  Mindig szép, tiszta, rendezett környezetben, ellátva találtuk a betegünket. Erika nagyon finomakat főzött, mosott, rendet tartott. Szívvel - lélekkel tette a dolgát a betegünk körül úgy, ahogyan mi is tettük volna, ha tudjuk a mikéntjét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt, mert lelkiismeretes ápolónő és nagyon tudja a dolgát! Miklós Ilona Budapest "

 

" Erika ápolta a szinte teljesen mozgásképtelen Édesapámat, mindvégig maximálisan lelkiismeretes odaadással. Külön tetszett, hogy ebben az anyagias világban egy versenyképes otthonápolási szolgáltatást kaptam, nagyon kedvező áron. Kopány Szabolcs Budapest. "

 

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Hresku család. Szigetszentmiklós "

 

"Nagyon köszönjük mindazt a sok szeretetet és gondos otthonápolást, amit szeretett Édesanyám, Mamánk, 24 órás itthoni gondozásában nyújtottál. Mindig, minden rendben volt! Köszönjük, hogy az utolsó percekig tartottad bennünk a lelket, amíg el nem jött az a pillanat, hogy Ő elhagyott bennünket! Sajnos a mai rohanó, anyagias világban nem sok ember tanúsít ilyen szeretetteljes segítségnyújtást, amit Te megtettél értünk, ami családunkért, amíg drága Édesanyám, Mamánk mellett teljesítettél elhivatott szolgálatot. Kovácsné Erikát szeretettel ajánlom, minden kedves családnak!  Oldalné Juli: és lányai Julika és Annamária / Dunaharaszti "

 

"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit Kecskemét. "

 

Nagyon köszönöm a sok jót, amit a nagymamámért tettél meg. Minden betegnek és családnak, csak bátran ajánlani tudlak. Erika egy kedves, őszinte ember, aki nem utolsó sorban szakmailag is az elvárható maximumot nyújtotta. Kívánom, hogy mindig megbecsüljenek és értékeljenek, mert nagy segítség vagy.  Péli Anikó (Alsónémedi) "


"Kovácsné Erika megbízható, kedves, hozzáértő szakember. Valóban teljes ápolási ellátásban lehet mellette a beteg és nyugalomban a hozzátartozó. Végtelenül  kedves és türelmes, ami szinte a legfontosabb az idős emberek számára. Mindenkinek őszintén tudom ajánlani Erikát! Az otthonápoló - gondozó munkáját, a segítségét. Ihász Ildikó. Szeged. "


"Nehéz élethelyzetbe kerültük a feleségemmel, Kovácsné Erika segített áthidalni ezt a helyzetet, testileg - és jó kedélyével lelkileg - gondozott bennünket nagy szeretettel. Megbízható, gondos, jól ismeri a betegségeket és a betegek lélektanát. Mindenkinek csak szívből ajánlhatom feleségemmel összhangban, Őt.
Makkay János a tudományok doktora és dr. Tulok Magdolna. - Budapest."


 

 

 

Idős emberekről, akikre sokkal nagyobb odafigyelés, vagy a teljes felügyelet biztosítása szükséges. Akik már nem hagyhatóak magukra   Tovább olvasom....

 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!