Bejelentés24ó. OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS

MENÜA házi betegápolásommal és a gondozással a beteg, az idős ellátása és a gondoskodás, valamint a hozzátartozó tehermentesítésének a biztosítása a célom


 

Leveszem az ápolás/gondozás terhét a család válláról, ha a család bármilyen ok miatt nem tudja felvállalni hozzátartozója ápolását, vagy már belefáradt a beteg ápolásába.

 

 

Otthonápolás, vagy idős szülő(k) gondozása

 

Teljesen felszabadulhat beteg hozzátartozója ápolásának, vagy idős szülő gondozásának a terhe alól és garantáltan nyugodtan töltheti a mindennapjait, mert hozzáértéssel gondozom, ápolom és vigyázok a szerettére. 24/h magán otthonápolást, idősgondozást vállalok.

 

 

Kovácsné Erika szakápolónő

Telefon: 06-30-463-6404

 

Személyre szabott, szakszerű szakápolási ellátást, szeretetteljes, gondoskodó törődés nyújtok és a mindennapos háztartási, vagy szociális feladatokat is elvégzem.


Orvoshoz kísérés, gyógyszer kiváltása, bevásárlás, főzés, mosogatás, portörlés, felmosás, porszívózás, gépi mosás, a beteg környezetének rendbetétele (nem nagytakarítás), házi kedvenc etetése, vagy más egyéb feladat.

 

Komplex házi betegápolás, családbarát áron.

Óradíj már 500 Ft-tól.

 

 

... de mégis mit mondanak a családok?

 

 

"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Kovácsné Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit - Kecskemét"


"Anyósom agyvérzést kapott, és a fél oldala teljesen elgyengült. A családunk nem akarta Őt kórházban tartani, ugyanis, csak egy elfekvő ápolási osztályon lehetett volna elhelyezni. Láttuk, hogy a kórházban nem tudnak vele annyit törődni, mint otthon. Mi pedig szakértelem nélkül, laikusként nem tudtuk volna ellátni szakszerűen, ezért szakembert kerestünk az otthonápoláshoz. Amikor Erikát  megtaláltuk a neten, mi pontosan tudtuk, hogy jó kezekben lesz a mi betegünk és ez, így is lett! Mi mindig szép, tiszta, rendezett környezetben, ellátva találtuk. Finomakat főzött, mosott, rendet tartott. Erika személyében, egy új családtagot kaptunk, aki szívvel - lélekkel tette a dolgát a betegünk körül úgy, ahogyan mi is tettük volna, ha tudjuk a mikéntjét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt, mert lelkiismeretes ápolónő és nagyon tudja a dolgát! Még egyszer köszönöm! Miklós Ilona. Bp.  "

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk
minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Köszönjük!! Hresku család. Szigetszentmiklós "


"Erika! Köszönjük, hogy az elmúlt 3 hónapban végig számíthattunk Rád, hogy az otthonápolásod biztonságában tudhattuk édesanyát Melletted. Talán ez a legfontosabb, amit kiemelek az ottléted idejéből, a biztonság tudata. Egy ilyen idősgondozás mindig és nagyban függ a gondozottól is. Az idős ember bármennyire kiszolgáltatott, nehezen viseli megváltozott helyzetét. Kell a segítség a családnak, s Te ezt megadtad. Kell a határozottság is, mert, mint kisgyerek az idős szülő is már dacos, akaratos, már nem tudja felmérni, mit szabad, mit nem, mivel árthat magának. Terelni, vezetni, szabályozni kell, hogy az állapota ne romoljon. Édesanyám  szinte járni nem tudott, amikor a kórházból hazajött, s 3 hónap után egy bottal, de néha anélkül is közlekedett a lakásban. Kívánjuk, hogy sok idős embernek, s családjának tudj még segíteni! Siposné Sztankora Julianna / Budapest. "

"Nehéz élethelyzetbe kerültük a feleségemmel, Kovácsné Erika segített áthidalni ezt a helyzetet, testileg - és jó kedélyével lelkileg - gondozott bennünket nagy szeretettel. Megbízható, gondos, jól ismeri a betegségeket és a betegek lélektanát. Mindenkinek csak szívből ajánlhatom feleségemmel összhangban, Őt. Makkay János a tudományok doktora és dr. Tulok Magdolna.  Budapest."

"Nagyon köszönöm a sok jót, amit a nagymamámért tettél meg. Minden betegnek és családnak, csak bátran ajánlani tudlak. Erika egy kedves, őszinte ember, aki nem utolsó sorban szakmailag is az elvárható maximumot nyújtotta. Kívánom, hogy mindig megbecsüljenek és értékeljenek, mert nagy segítség vagy.  Péli Anikó (Alsónémedi) "

"Nagyon köszönjük mindazt a sok szeretetet és gondos otthonápolást, amit szeretett Édesanyám, Mamánk, 24 órás itthoni gondozásában nyújtottál. Mindig, minden rendben volt! Köszönjük, hogy az utolsó percekig tartottad bennünk a lelket, amíg el nem jött az a pillanat, hogy Ő elhagyott bennünket! Sajnos a mai rohanó, anyagias világban nem sok ember tanúsít ilyen szeretetteljes segítségnyújtást, amit Te megtettél értünk, ami családunkért, amíg drága Édesanyám, Mamánk mellett teljesítettél elhivatott szolgálatot. Kovácsné Erikát szeretettel ajánlom, minden kedves családnak!  Oldalné Juli és lányai: Julika és Annamária / Dunaharaszti "

"Kovácsné Erika megbízható, hozzáértő szakember. Valóban teljes ápolási ellátásban lehet mellette a beteg és nyugalomban a hozzátartozó. Végtelenül  kedves és türelmes, ami szinte a legfontosabb az idős emberek számára. Mindenkinek őszintén tudom ajánlani Erikát! Az otthonápoló - gondozó munkáját, a segítségét. Ihász Ildikó. Szeged. "

 

"A férjem 81 éves nagymamája utolsó stádiumban lévő daganatos beteg volt, akit hazaadták a kórházból a 84 éves nagypapához. Gyors otthonápolási segítségre volt szükségünk. Az interneten találtunk Erikára, telefonon beszéltünk és engem meggyőzött a határozottsága, őszintesége. Leírhatatlan, hogy mi mindent megtett a nagymamáért nap, mint nap a lelkiismeretes ápolásával, törődésével. Emellett a nagypapával sokat beszélgetett, lélekben erősítette Őt. Finom főztjeivel elkápráztatott minket. Lelkileg és fizikailag is leemelte rólam az összes ápolási terhet, ami rám hárult volna, de az iker kisgyermekeim mellett én nem tudtam volna végigcsinálni. Férjem és nagypapa is érezte, hogy ez az igazi megoldás, a „szakember”, mert szó szoros értelmében az és rá van szükségünk. Együttműködött a háziorvossal és ügyeletet hívott, ha kellett. Köszönöm a sok életviteli tanácsot, amit adtál és nem győzöm magam és a családom nevében megköszönni mindazt, amit megtettél a nagymamáért és értünk. Mindent amit tettél, a szereteted vette körül! Lőcsei Hajnalka, Budapest"


 

Az emberek több mint 90%-a előnyben részesíti az otthoni betegápolást.

 

Magán otthonápolás?  - IGEN!

 

Hiszen az otthonápolás az egyetlen olyan terület az egészségügyben, ahol az ápolás ideje alatt egy betegre egy ápolónő jut!


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!