BejelentésOTTHONÁPOLÁST, IDŐSGONDOZÁST VÁLLALOK
Kovácsné Erika szakápolónő. Tel: 06-30-463-6404

MENÜBeteg, vagy idős családtagról kell gondoskodnia, de Ön elfoglalt? Belefáradt az ápolásba?


A beteg, az idős ápolása, teljes ellátása és gondoskodás, a hozzátartozó tehermentesítésével.

 

Kovácsné Erika szakápolónő vagyok.


24 órás magán házápolással, idősek gondozásával segítek a családnak. Akár vidéken is vállalom egy beteg ápolást,  vagy idős szülő(k) gondozást.


 

Leveszem az ápolás/gondozás terhét a család válláról.

Ha a család elfoglaltság, vagy bármilyen más ok miatt nem tudja vállalni hozzátartozója ápolását, vagy már belefáradt a beteg ápolásába, ebben tudok segíteni Önnek.

 

 

 

Teljesen felszabadulhat beteg hozzátartozója ápolásának, vagy idős szülő gondozásának a terhe alól.

Ön nyugodtan töltheti a mindennapjait, mert hozzáértéssel és törődéssel én ápolom, én gondozom és én vigyázok a szerettére.

 

 

 

- Kórházból hazakerülő beteg,

- Fekvő, vagy járóbeteg, leromlott, legyengült állapotú beteg.

- Ha az egyedül élő rokona, a családtól távolabb lakik és szeretné teljes kiszolgáltságban,  biztonságban tudni őt.

- Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, vagy szellemileg hanyatló, időskorú demens, daganatos, szív és érrendszeri, emésztőszervi, légzőszervi, mozgáskorlátozott, vagy inkontinens beteg otthoni ápolására tart igényt a család.

- Ha a család nem szeretné kórházi elfekvő, kórházi ápolási, illetve krónikus osztályra, vagy szociális otthonban elhelyezni szeretett családtagját.


 

Személyre szabott, szakszerű ápolást, szeretetteljes, gondoskodó törődést, felügyeletet nyújtok és a mindennapos háztartási, vagy szociális feladatokat is elvégzem.

/ Orvoshoz kísérés, gyógyszer kiváltása, bevásárlás, főzés, mosogatás, portörlés, felmosás, porszívózás, gépi mosás, a beteg környezetének rendbetétele (nem nagytakarítás), házi kedvenc etetése, vagy más egyéb feladat. /


 

 

Kérem hívjon bizalommal, most!

Hétvégén is szeretettel fogadom hívását!

Telefon: 06-30-463-6404

Kovácsné Erika


 


 

 

"...  Mindig szép, tiszta, rendezett környezetben, ellátva találtuk a betegünket. Finomakat főzött, mosott, rendet tartott. Erika szívvel - lélekkel tette a dolgát a betegünk körül úgy, ahogyan mi is tettük volna, ha tudjuk a mikéntjét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt, mert lelkiismeretes ápolónő és nagyon tudja a dolgát! Még egyszer köszönöm!

Miklós Ilona.. "


 


 

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Köszönjük!!

Hresku család. "

 

 

 


A honlapon található reklámok, nem az otthonápolási weboldalhoz tartoznak!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!