Bejelentés24 órás OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS

MENÜ


Otthonápolást, vagy egy idős gondozását bentlakással vállalom


 

Ha elfoglaltsága, vagy a nagyobb távolság miatt nem tudja ápolni a beteg, idős hozzátartozóját, vagy ha az otthoni ápolásba, az idős szülő gondozásába már belefáradt, kimerült.


24 ÓRÁS OTTHONÁPOLÁST VAGY GONDOZÁST VÁLLALOK.

 

- Ha kórház után, az otthonában további ápolás, szorosabb felügyelet, vagy a legyengült, lefogyott, erőtlenné vált beteg felerősítése szükséges.

- A kórházi krónikus, elfekvő, illetve zsúfolt, nővérhiányos ápolási osztály,  vagy szociális otthon helyett szeretné a saját otthonában a beteg ápolását, vagy gondozását.

- Ha fentjáró, vagy fekvő beteg, demens, szellemileg hanyatló, vagy Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, Stroke-os, daganatos, tüdő, szívbeteg, inkontinens, illetve ha bármilyen betegségben szenvedő beteg otthoni ápolásához hozzáértő segítséget keres.

 

Kórházi és házi ápolási / gondozási gyakorlati tapasztalattal, szakmai hozzáértéssel, otthonápolási referenciákkal: törődéssel, ápolom, gondozom és vigyázok a szerettére.

Ápolási Szakmai gyakorlati tapasztalataim. Kórházban: Belgyógyászat, Ált. Sebészet, Interdiszciplináris Általános Intenzív osztály, és Háziorvosi rendelő. Jelenleg otthonápolás és idősgondozás, 24ó házi betegápolás bentlakással, családoknál.

 

Az otthonápolás, vagy idős szülő gondozása mellett, természetesen a mindennapos szociális és a háztartási feladatokat is elvégzem. / Bevásárlás, főzés, mosogatás, portörlés, felmosás, porszívózás, gépi mosás, a beteg környezetének rendbetétele. /

 

Ön és a családja teljesen felszabadulhat és nyugodtan töltheti a mindennapjait, szeretetteljes ápolási ellátásban és biztonságban tudhatja mellettem a szeretett hozzátartozóját.

Házi betegápolás /szakápolás/, Idősfelügyelet, Idősgondozás

 

 

 


Hozzátartozói vélemény...

 

 

"Miben kaptam segítséget Erikától?

Szinte mindenben. A háztartásban, főzésben, mosásban. A betegápolásban, gondozásban. A beteg nemcsak testi, de lelki ápolásában is. Figyelmes, türelmes és lelkiismeretes. És még az aggódó hozzátartozót is van ereje pátyolgatni és hasznos tanácsokkal ellátni. Azért volt jó a 24 órás ápolás, mert anyut sokkal nagyobb biztonságban tudtam otthon és nem pedig egy kórházban magára hagyva és amellett tovább tudtam vinni a megszokott saját életem. Hiszen nekem is családom van, férjem, gyerekeim, munkahelyem. Ha nekem kellett volna ápolnom, ami egyrészt érzelmileg, másrészt fizikailag nem lett volna kivitelezhető, akkor a családom szorult volna külső segítségre. Így a családom megszokott élete nagyjából, a körülményekhez képest változatlan maradt.  Elégedett voltam mind emberileg, mind szakmailag a maximumot kaptam illetve kapta az édesanyám az ápolása során. A családunk segítségére Te voltál a legjobb választás,  ebben egész biztos vagyok! Örülök, hogy találkoztunk ezen a nehéz periódusának életemnek, amin Te segítettél át. Ha a családom bármelyik tagja ápolási segítségre szorulna, azonnal foglak hívni máskor is. Üdvözlettel és sokadszor is köszönöm:

Szilágyi Patrícia"

 

 

Mégtöbb véleményt olvashat a "Hozzátartozók írták" oldalon

 

 


 

Kérem hívjon bizalommal, tájékoztatom és a további kérdéseit megválaszolom!

Kovácsné Erika

Telefon: 06-30-463-6404 

*Az itt megjelenő és zavaró felugró ablakok, hirdetések, és a reklámok nem a honlapomhoz tartoznak!*

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!