Bejelentés24 órás OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS

MENÜ

Házi betegápolási és idősgondozási munkámról a hozzátartozók írták 

"Anyósom agyvérzést kapott, és a fél oldala teljesen elgyengült. A családunk nem akarta Őt kórházban tartani, ugyanis, csak egy elfekvő ápolási osztályon lehetett volna elhelyezni. Láttuk, hogy a kórházban nem tudnak vele annyit törődni, mint otthon. Mi pedig szakértelem nélkül, laikusként nem tudtuk volna ellátni szakszerűen, ezért szakembert kerestünk az otthonápoláshoz. Amikor Erikát megtaláltuk a neten, mi pontosan tudtuk, hogy jó kezekben lesz a mi betegünk és ez, így is lett! Mi mindig szép, tiszta, rendezett környezetben, ellátva találtuk a betegünket. Erika finomakat főzött, mosott, rendet tartott.  Szívvel - lélekkel tette a dolgát a betegünk körül úgy, ahogyan mi is tettük volna, ha tudjuk a szakszerűség mikéntjét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt, mert lelkiismeretes ápolónő és nagyon tudja a dolgát! Még egyszer köszönöm! Miklós Ilona. Budapest "

 

 


 

 

"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő otthonápoló munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit, Kecskemét " 


"Nehéz élethelyzetbe kerültük a feleségemmel, Kovácsné Erika segített áthidalni ezt a helyzetet, testileg - és jó kedélyével lelkileg - gondozott bennünket nagy szeretettel. Megbízható, gondos, jól ismeri a betegségeket és a betegek lélektanát. Őt, mindenkinek csak szívből ajánlhatom feleségemmel összhangban. Makkay János a tudományok doktora és dr. Tulok Magdolna. Budapest." 

 

"A 76 éves Édesanyám a kórházban rengeteget fogyott és teljesen legyengült. Ezért a családunk úgy döntött, hogy inkább hazahozzuk. Olyan szakképzett házi betegápolót kerestünk, aki bentlakással tudja vállalni az egyedül élő anyukám otthoni ápolását, hiszen ez a legjobb megoldás az egész családunknak. Jó megérzéssel az Erikát választottuk otthonápolásra. Nagyon lelkiismeretes ápolónő, aki a beteg gyógyulása érdekében helyesen következetes, határozott és ha kell, akkor kedvesen szigorú. Ennek nyilvánvaló eredménye ez, hogy Édesanya már nagyon jó fizikai állapotban van és 2,5 hónap otthoni ápolás után teljesen, újra képessé vált önmaga ellátására. Hálás köszönet a családunk nevében. Mi Erikát ajánljuk! Horváth Lászlóné. "

 


 

 

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk
minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Köszönjük!! Hresku család. Szigetszentmiklós " 

 

"Nagyon köszönjük mindazt a sok szeretetet és gondos otthonápolást, amit szeretett Édesanyám, Mamánk, 24 órás itthoni gondozásában nyújtottál. Mindig, minden rendben volt! Köszönjük, hogy az utolsó percekig tartottad bennünk a lelket, amíg el nem jött az a pillanat, hogy Ő elhagyott bennünket! Sajnos a mai rohanó, anyagias világban nem sok ember tanúsít ilyen szeretetteljes segítségnyújtást, amit Te megtettél értünk, ami családunkért, amíg drága Édesanyám, Mamánk mellett teljesítettél elhivatott szolgálatot. Kovácsné Erikát szeretettel ajánlom, minden kedves családnak!  Oldalné Juli és lányai: Julika és Annamária / Dunaharaszti "

 

 


 

Édesapám otthonápolására kerestem szakembert, amikor az interneten megtaláltam Erika honlapját. Nagyon megtetszett az összeszedettsége, fel is vettem Vele a kapcsolatot. Erika ápolta a szinte teljesen mozgásképtelen Édesapámat, mindvégig maximálisan lelkiismeretes odaadással. Külön tetszett, hogy ebben az anyagias világban egy versenyképes otthonápolási szolgáltatást kaptam, nagyon kedvező áron.  Erikát szívből ajánlom! Kopány Szabolcs.  Budapest"

 

 


 


"Erika munkáján Isten áldása van! Az egész családom nevében is hálásan köszönöm a kedvességed, az értünk tett fáradozásod, és a szakértő ápolásod. Jó egészséget, és erőt kívánunk a munkádhoz, hogy még nagyon sokáig lehess mások megsegítésére!  Péter Istvánné Érd. "

 


 


Nagyon köszönöm a sok jót, amit a nagymamámért tettél meg. Minden betegnek és családnak, csak bátran ajánlani tudlak. Erika egy kedves, őszinte ember, aki nem utolsó sorban szakmailag is az elvárható maximumot nyújtotta. Kívánom, hogy mindig megbecsüljenek és értékeljenek, mert nagy segítség vagy.  Péli Anikó (Alsónémedi) "

 

 


 

Kovácsné Erika megbízható, kedves, hozzáértő szakember. Valóban teljes ápolási ellátásban lehet mellette a beteg és nyugalomban a hozzátartozó. Végtelenül  kedves és türelmes, ami szinte a legfontosabb az idős emberek számára. Mindenkinek őszintén tudom ajánlani Erikát! Az otthonápoló - gondozó munkáját, a segítségét. Ihász Ildikó. Szeged. " 

 

" Kovácsné Erika szakértelme, kedvessége és megértése nélkül nem boldogultunk volna a súlyosan beteg nagymamám otthoni ellátásával. Első pillanattól kezdve megértő társává lett a mamának, aki bizalommal volt iránta. Minden otthonápolási és házvezetési terhet levett a vállunkról, miközben remek társaságnak bizonyult. A nagyon beteg nagymamánk életének utolsó heteit, igazán emberségessé és elviselhetőbbé tudta tenni a lelkiismeretes törődésével. Szentgyörgyi család Budapest "

 

 


 

 

"Erika! Köszönjük, hogy az elmúlt 3 hónapban végig számíthattunk Rád, hogy az otthonápolásod biztonságában tudhattuk édesanyát Melletted. Talán ez a legfontosabb, amit kiemelek az ottléted idejéből, a biztonság tudata. Egy ilyen idősgondozás mindig és nagyban függ a gondozottól is. Az idős ember bármennyire kiszolgáltatott, nehezen viseli megváltozott helyzetét. Kell a segítség a családnak, s Te ezt megadtad. Kell a határozottság is, mert, mint kisgyerek az idős szülő is már dacos, akaratos, már nem tudja felmérni, mit szabad, mit nem, mivel árthat magának. Terelni, vezetni, szabályozni kell, hogy az állapota ne romoljon. Édesanyám  szinte járni nem tudott, amikor a kórházból hazajött, s 3 hónap után egy bottal, de néha anélkül is közlekedett a lakásban. Kívánjuk, hogy sok idős embernek, s családjának tudj még segíteni! Siposné Sztankora Julianna - Budapest "

  

 

"A férjem 81 éves nagymamája utolsó stádiumban lévő daganatos beteg volt, akit hazaadták a kórházból a 84 éves nagypapához. Gyors otthonápolási segítségre volt szükségünk. Az interneten találtunk Erikára, telefonon beszéltünk és engem meggyőzött a határozottsága, őszintesége. Leírhatatlan, hogy mi mindent megtett a nagymamáért nap, mint nap a lelkiismeretes ápolásával, törődésével. Emellett a nagypapával sokat beszélgetett, lélekben erősítette Őt. Finom főztjeivel elkápráztatott minket. Lelkileg és fizikailag is leemelte rólam az összes ápolási terhet, ami rám hárult volna, de az iker kisgyermekeim mellett én nem tudtam volna végigcsinálni. Férjem és nagypapa is érezte, hogy ez az igazi megoldás, a „szakember”, mert szó szoros értelmében az és rá van szükségünk. Együttműködött a háziorvossal és ügyeletet hívott, ha kellett. Köszönöm a sok életviteli tanácsot, amit adtál és nem győzöm magam és a családom nevében megköszönni mindazt, amit az otthonápolásban megtettél a nagymamáért és értünk. Mindent amit csak tettél, a szereteted vette körül! Lőcsei Hajnalka, Budapest"

 

 


  

 

<<< Tájékozódom az otthonápolásról, idősgondozásról.

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!