Bejelentés24 órás Otthonápolás, idősgondozás - Pest megyén kívül is

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
0-24 órás házi betegápolást, vagy idős gondozását bentlakással vállalom, akár Pest megyén kívül is


 

 

Otthonápolás, idősgondozás bentlakással.

 

(Nem közvetítő vagyok. Az ápolást, vagy a gondozást én vállalom és én végzem. Természetesen egyszerre csak 1 beteget tudok vállalni.)


Kovácsné Erika vagyok. Független, beteg-centrikus, leinformálható, otthonápolási referenciákkal rendelkező, középkorú szakképzett ápolónő. Kórházban: belgyógyászat, általános sebészet és interdiszciplináris intenzív osztályon szerzett sokéves ápolási gyakorlati tapasztalatom van.

 

Saját autóval hamar ott tudok lenni, ahol szüksége van a  családnak az otthonápolásra, vagy a gondozási segítségre.

 

Kiemelkedő figyelemmel, türelemmel ápolom, gondozom és vigyázok a beteg, vagy idős hozzátartozójára.

 

Nem csak a beteg alap ápolási ellátását, kiszolgálását tartom fontosnak, hanem ezen kívül elsődleges szempontom az, hogy a beteg állapotától függően egy jobb életminőségi változást, felerősítést, javulást, felgyógyulását is eredményezzek az ápolásával.

 

Hogyan?

 

Egyénre szabottan! Amire a betegnek éppen szüksége van.

 

(Roboráló étrenddel, immunrendszer erősítéssel, forgatással, mozgatással, izomlazító gyengéd masszázzsal, tornával, izom stimuláció 4 csatornás külön szabályozható 50 fokozatú, 12 programos - TENS készülékkel, elektro akupresszúrás tollal, aktív- passzív erősítő tornával, légzőgyakorlatokkal, ionizált oxigénnel a hordozható Iono Home oxigénterápiával -(ez minden gyógyítható betegséget sejtszinten regenerál, gyógyít.), Bioptron lámpával, ....  és gondoskodó sok szeretettel.)

 

Mindent megteszek az adott lehetőségekhez képest, hogy a kórházban, vagy otthon legyengült beteg mielőbb visszanyerje korábbi jó, általános fizikai állapotát, hogy lehetőleg újra önellátó legyen, amely sok esetben sikerül is.

Felfekvések, sebek, fekélyek szakszerű és gyors begyógyítása. ... stb.

 

Természetesen a mindennapos háztartási feladatokat is elvégzem.

 

(Alzheimer-kóros, demens beteg ápolását, vagy gondozását is vállalom.)

 

Az ár, ápolási és gondozási feladattól függő.

 

A Hozzátartozó teljesen felszabadulhat, és nyugalomban töltheti a szabadidejét, mert számíthat rám.

 

Kérem hívjon bizalommal, érdeklődjön szabad kapacitásomról és megbeszéljük a részleteket.

 

Kovácsné Erika

szakképzett betegápoló

Telefon: 06/30-463-6404


 

 

(Rólam írták:)

  • "Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő otthonápoló munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit"

 


  • "A 95 éves édesanyánk combnyaktörést szendvedett. Testvéremmel találtunk egy lehetőséget az interneten, hogy Kovácsné Erika odaköltözéssel az édesanyánkat a műtét után otthon ápolja és gondozza. Ezzel megteremtette számunkra azt a lehetőséget, hogy a saját életünkben nem okozott semmiféle fennakadást édesanyának a balesete és az ápolása. Erika az otthonápolásával találékonyan és ügyesen megoldott minden adódó problémát, ezzel teljesen levette a terhet a vállunkról. Édesanyánk viszonylag hamar lábra állt, majd újra megtanította járókerettel, azután pedig bottal menni. Korábbi állapotát és az erőnlétét teljesen visszanyerte. Mayer Miklósné és Maklári Albinné"

 

 

 

 

 


 

A megjelenő reklámok, a hirdetések és a felugró reklámszöveg nem az otthonápolás honlaphoz tartoznak!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!