Bejelentés24 órás Otthonápolás, idősgondozás
- Felügyelettől a szakápolásig -

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Beteg, vagy idős családtagja otthoni ápolása, gondozása, felügyelete

Pest megyén kívül is


 

Személyre szabott házi betegápolás, gondozás családnál.


Az ápolási, gondozási idő alatt a beteg családja teljesen felszabadulhat, mert szakmai hozzáértéssel, törődéssel, szeretettel ápolom, gondozom és vigyázok az Ön szerettére.

Alzheimer-kóros, demens beteget is vállalok.

 

Mosdatás, pelenkázás, étkeztetés, főzés, bevásárlás, gyógyszerkiváltás, gyógyszerbeadás, felfekvés megelőzése, vagy a már korábban kialakult felfekvés sebének ellátása. Injekció, vagy infúzió beadása. Fekvő beteg mobilizálása, egyénre szabott ápolása, kórház után pedig a legyengült beteg felerősítését, rehabilitációját vállalom, és a mindennapos házimunkát is elvégzem.

 

Kórházi ápolási gyakorlati tapasztalattal, házi ápolási - gondozási referenciákkal is rendelkező, leinformálható, középkorú, szakképzett ápolónő vagyok. "B" kategóriás jogosítvány, saját autó van.

 

Empátiával, maximális törődéssel, türelemmel, szeretettel ápolom, vigyázok rá és gondoskodom a betegről, vagy az idős emberről akit rám bíz a kedves Hozzátartozója. 

 

 

Kérem, hívjon bizalommal és tájékoztatom a részletekről.

 

Kovácsné Erika

Telefonom: 06-30-463-6404

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bal és a jobb oldalon megjelenő reklámok, a hirdetések és a felugró reklámszöveg nem az otthonápolás honlapomhoz tartoznak!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!